Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

Stålaltaner i bygningsstål udføres efter DS/EN 1090

Vi laver certificerede stålaltaner

RM Stålteknik har den lovpligtige certificering ifølge DS/EN 1090, som omfatter kvalitetsstyring af arbejdet lige fra administration til svejsearbejdet på værkstedet. Vi er beliggende tæt på Kalundborg og Holbæk, men udfører vores arbejde på hele Sjælland samt hele Odsherred.

Da vores smed er certificeret, er vi i stand til at udføre langt de fleste opgaver med CE-mærket bygningsstål, herunder altaner i stål lige fra projektering til færdigt projekt.​ Derudover er vi medlem af DS-garanti, hvilket er din garanti for udført arbejde i høj kvalitet, når vi arbejder med din altankonstruktion.​​

Mangler I en altan i stål?

Stålaltaner tilbyder både flotte og robuste løsninger, uanset hvor du skal have opsat en ny altan og på hvilken som helst slags bygning. Hos RM Stålteknik har vi en særlig ekspertise i dansk bygningsstål og altankonstruktion i stål, og vi kan derfor hjælpe dig med at konstruere og levere en ny altan i stål. Udover stålaltaner kan vi konstruere:

​Vores arbejde med stålaltaner giver altid langtidsholdbare resultater. Med mere end 30 års erfaring fra branchen kan du derfor trygt stole på den altankonstruktion, vi bygger for dig.

Få et tilbud på levering af bygningsstål eller altankonstruktion

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en altan i stål eller andet inden for bygningsstål. Kontakt os i dag på telefon: 4042 4438 eller send en e-mail til: info@rmstaalteknik.dk, hvis du vil høre mere om, hvad du kan få ud af en altan i stål eller vores mange andre stålkonstruktioner. Vi arbejder primært for erhvervskunder som samarbejdspartner i en totalentreprise.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk