Bygningsstål​ udføres efter DS/EN 1090

RM Stålteknik har den lovpligtige certificering ifølge DS/EN 1090, som omfatter kvalitetsstyring af arbejdet lige fra administration til svejsearbejdet på værkstedet. Vi er beliggende tæt på Kalundborg og Holbæk, men udfører vores arbejde på hele Sjælland samt hele Odsherred.

Derfor er vores smed i stand til at udføre langt de fleste opgaver med CE-mærket bygningsstål, herunder altan i galvaniseret stål lige fra projektering til færdigt projekt.​ Derudover er vi medlem af DS-garanti, hvilken er din garanti for udført arbejde i høj kvalitet.​​

MANGLER I EN ALTAN I STÅL?

Hos RM Stålteknik har vi en særlig ekspertise i dansk bygningsstål og konstruktion af altaner i stål, og vi kan derfor hjælpe dig med at konstruere og levere en stålaltan. Udover altaner kan vi konstruere:

FÅ ET TILBUD PÅ LEVERING AF BYGNINGSSTÅL ELLER STÅLKONSTRUKTION

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en altan i stål eller andet inden for bygningsstål. Kontakt os i dag på telefon: 4042 4438 eller send en e-mail til: info@rmstaalteknik.dk.

Vi arbejder primært for erhvervskunder som samarbejdspartner i en totalentreprise.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk