Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

STÅLBJÆLKE OG JERNBJÆLKE PRODUCERES I HØJ KVALITET

Med mange års erfaring inden for stålbranchen kan vi hos RM Stålteknik på Sjælland nær Odsherred, Holbæk og Kalundborg tilbyde konstruktion af en stålbjælke eller jernbjælke i høj kvalitet - og til en god pris.

Vi sætter altid fokus på at være fleksible, og vi lytter altid til vores kunder. Vi bygger stålkonstruktioner efter jeres specifikationer og sørger for, at de lever op til kravene i EN1090. Hvis det bliver nødvendigt at have en ingeniør med i processen, arbejder vi gerne sammen med jeres, hvis I har en. Vi har også en samarbejdspartner, der kan gøres brug af.

Vi laver stålkonstruktioner og stålbjælker for primært erhvervskunder såvel som privatpersoner, hvor vi agerer som samarbejdspartner ved fx totalentrepriser. Vi har mange års erfaring, når det kommer til at konstruere elementer i stål og jern, og dette gør, at vi kan leve op til en høj standard af kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi laver stål- og jernbjælker helt ud fra dine ideer

Vi er altid meget fleksible i vores konstruktionsproces af stål- og jernbjælker. Dette betyder der er plads til at lytte til kundens ønsker og idéer til produktet. Disse ønsker og idéer om stålbjælker tager vi altid meget alvorligt - vi sørger for, at de bliver en del af det færdige resultat.

Kvaliteten af vores stålbjælker kan vi altid stå 100% inde for. Vi sætter nemlig en ære i at være en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som altid er der for vores kunder. Ønsker du at høre mere om vores stålbjælker eller jernbjælker, kan vi kontaktes på telefon: 4042 4438 eller e-mail: info@rmstaalteknik.dk.

​Vi kan også være behjælpelige med konstruktion af trappegitter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk