​STÅLTERRASSER - FÅ ET EKSTRA RUM I DET FRi

Hvis du overvejer at udvide din bolig med et ekstra rum i det fri, så kan det gøres på mange måder. Stålterrasser giver mere lys og luft til din bolig, og er ofte også en god investering for husets værdi.

Med stålterrasser får du værdi på mange måder

En god måde at udnytte sit udeareal på, er ved at bygge en stålterrasse. Hos RM Stålteknik er vi eksperter i opbygning og vurdering af stålterrasser.

Vi anser en stålterrasse som den bedste form for terrasse. Stålterrasser kan snildt klare kulde og vind og de kræver desuden ingen vedligeholdelse, da de er lavet af galvaniseret stål.

Dertil kommer de økonomiske faktorer, hvor stålterrasser oftest hæver værdien på din bolig. Stedet bliver mere attraktivt at bo i for den nye køber, der nu ikke blot får en super robust stålterrasse, men også en langt mere lys og let anvendelig udeplads, som er endnu en effekt, som terrassen giver.

Få en klar og uforpligtende snak om stålterrasser

Stålterrasser koster selvfølgelig penge, og priserne afhænger af behovet. Vi tilbyder dog gerne en uforpligtende snak om dit behov, hvor du vil få et klart indblik i, hvad det kræver at få lavet en stålterrasse. Vi bygger og leverer stålterrasser på hele Sjælland, herunder især i Kalundborg og Holbæk samt hele Odsherred. Vi kan kontaktes på telefon: 4042 4438 eller e-mail: info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk