​Er vi de rigtige til opgaven? Så kontakt os på

​Tlf.: 4042 4438

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Stålterrasser - få dig et ekstra rum i det fri

Hvis du overvejer at udvide din bolig med et ekstra rum i det fri, så kan det gøres på mange måder. Stålterrasser giver mere lys og luft til din bolig, og er ofte også en god investering. God investering for husets værdi.

Med stålterrasser får du værdi på flere måder

En god måde at udnytte sit udeareal på, er ved at bygge en stålterrasse. Hos RM Stålteknik er vi eksperter i bygning og vurdering af stålterrasser.

Vi anser en stålterrasse som den bedste form for terrasse. Stålterrasser kan snildt klare kulde og vind og de kræver desuden ingen vedligeholdelse, da de er lavet af galvaniseret stål.

Dertil kommer de økonomiske faktorer, hvor stålterrasser oftest hæver værdien på din bolig. Stedet bliver mere attraktivt at bo i for den nye køber, der nu ikke blot får en super robust stålterrasse, men også en langt mere lys og let anvendelig udeplads, som er endnu en effekt, som terrassen giver.

Få en klar og forståelig snak om stålterrasser

Stålterrasser koster selvfølgelig penge, og priser afhænger behov. Vi tilbyder dog gerne en uforpligtende snak om dit behov, hvor du vil få et klart indblik i, hvad det kræver for at få lavet stålterrasser. Vi bygger og leverer stålterrasser på Sjælland, herunder især i Kalundborg og Holbæk. Vi kan kontaktes på 4042 4438 eller e-mail: info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

​Firmainformation

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

kontaktinformation

​Tlf.: 4042 4438

E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

RM STÅLTEKNIK ApS
Rødhøj 49
4550 Asnæs
CVR: 29316481