Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

Rustfri stål har vi stor erfaring med

​Mangler du butiksinventar, transportsnegle eller andre ting i rustfrit stål? Så står vi hos RM Stålteknik ApS klar med den optimale løsning for dig. Vi er et professionelt firma beliggende nær Odsherred med stor erfaring i branchen, og derfor kan vi løse mange forskellige opgaver.

Vores team består af 6 ansatte, som alle brænder for faget. Vi er engagerede og dygtige til vores arbejde. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en opgave inden for rustrit stål.

Vi kan løse mange opgaver med rustfri stål

Vores kompetencer inden for rustfrit stål er alsidige og gode. Vi varetager derfor både store og små opgaver for mange forskellige kunder. Vi kan fx være behjælpelige med butiksinventar, klik og buk-svejsning samt transportsnegle.

I vores arbejde har vi fokus på kreativitet og specielle løsninger, som opfylder lige netop dine ønsker og behov. Vi kan fx tilbyde pladeudfoldninger samt klip og buk. Vi sørger for at sætte os godt ind i dine forventninger, så vi kan tilbyde lige den løsning, du mangler.

Ring til os for flere oplysninger

Vores kompetencer inden for rustfrit stål er altså brede. Vi står altid klar til at tage imod en udfordring, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave.

Du kan kontakte os på telefon: 40 42 44 38 eller på e-mail: info@rmstaalteknik.dk, så vender vi straks tilbage. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk