​Er vi de rigtige til opgaven? Så kontakt os på

​Tlf.: 4042 4438

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk

Ståltrapper i høj kvalitet konstrueres

Hos RM Stålteknik laver vi ståltrappe på bestilling. Vi laver primært stålarbejde for vores erhvervskunder på Sjælland, for eksempel som samarbejdspartner til en totalentreprise. Hos RM Stålteknik på Sjælland har vi vores eget værksted, hvor vi producerer alle vores produkter. Efter produktion sendes de ud til det sted, kunden ønsker.

Har I selv en ingeniør, I ønsker at have med ind over produktionen af jeres ståltrappe, indgår vi gerne i et samarbejde med ham, når jeres trappe i stål skal laves. Hvis ikke I har en ingeniør, I selv ønsker skal være med i processen, har vi en fast samarbejdspartner, der er ingeniør, og som kan bruges til opgaven.

Vi konstruerer en ståltrappe efter jeres ønsker

Hos RM Stålteknik er det altid en prioritet for os at lave kundetilpassede løsninger i forhold til en ståltrappe. Dette betyder vi lytter til jeres ønsker omkring en ståltrappe, og laver den præcis derefter, hvis dette selvfølgelig er muligt. Vi oplever at dette giver den bedste kundetilfredshed, og dette er vigtigt for os.

Stålkonstruktion efter EN1090 standart

Vi har en hvis kvalitetsstandard, som vi altid sørger for at leve op til ved konstruktion af en udendørs ståltrappe. Vi sætter nemlig en ære i at lave gode løsninger og produkter, der bare holder i længden. 

Dette er selvfølgelig også noget, der holder vores kunder glade og tilfredse, og som sørger for, de vil bruge os igen en anden gang, når de har behov for konstruktioner i stål nær Holbæk og Kalundborg. 

Vi glæder os til at tage imod jeres næste ordre. Vil du høre mere om ståltrappe, så ring til RM Stålteknik på Sjælland på tlf.: 4042 4438 eller send en e-mail til info@rmstaalteknik.dk.

Vi kan også tilbyde stålbjælker i høj kvalitet.​​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

​Firmainformation

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

kontaktinformation

​Tlf.: 4042 4438

E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

RM STÅLTEKNIK ApS
Rødhøj 49
4550 Asnæs
CVR: 29316481