Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

​Stålterrasser – få en galvaniseret terrasse i det fri

Vi fremstiller terrassen præcis efter dine ønsker

Leder du efter en specialist i stålterrasser? Så kan vi fremstille en galvaniseret terrasse til dig. Hos RM Stålteknik laver vi stålkonstruktioner til private og erhverv i blandt andet Holbæk, Kalundborg og resten af Sjælland.

Du kan se frem til en tæt dialog, så terrassen bliver præcis, som du ønsker. Du kan samtidig se frem til et flot resultat i høj kvalitet.

En galvaniseret terrasse er praktisk og vedligeholdelsesfri

Du kan udvide boligen med et ekstra rum i det fri på mange måder. En galvaniseret terrasse er en praktisk, vedligeholdelsesfri og æstetisk løsning, der giver mere lys og luft til din bolig. Boligen bliver mere attraktiv at bo i for dig. Samtidig er stålterrassen er god investering, der hæver boligens værdi, hvis den skal sælges eller lejes ud.

Vi er eksperter i design og fremstilling af stålterrasser, der kan holde til vind og vejr, og som ikke kræver vedligeholdelse. Måske har du allerede en tegning fra en arkitekt, men du kan også komme med en ide, et billede eller et andet oplæg. Herefter kan vi lave en digital tegning. Den kan vi justere og tilpasse, indtil du bliver helt tilfreds.

Få en klar og uforpligtende snak om stålterrasser

Vi tilbyder en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så du kan få et klart indblik i de mange muligheder ved stålterrasser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på en galvaniseret terrasse. Vi kan kontaktes på telefon 4042 4438 eller på e-mail info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk