​Er vi de rigtige til opgaven? Så kontakt os på

​Tlf.: 4042 4438

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk

Stålbjælke og jernbjælke produceres i høj kvalitet

Med mange års erfaring inden for stålbranchen kan vi hos RM Stålteknik på Sjælland nær Holbæk og Kalundborg tilbyde konstruktion af stålbjælke og jernbjælke i høj kvalitet til en god pris. 

Vi sætter altid fokus på at være fleksible, og vi lytter altid til vores kunder. Vi bygger stålkonstruktioner efter jeres specifikationer, og sørger for at de lever op til kravene i EN1090. Hvis det bliver nødvendigt at have en ingeniør med i processen, arbejder vi gerne sammen med jeres, hvis I har en. Vi har også en samarbejdspartner, der er ingeniør, og ham kan vi derfor også gøre brug af.

Vi laver stålkonstruktioner og stålbjælker for primært erhvervskunder såvel som privatpersoner, hvor vi agerer som samarbejdspartner ved for eksempel totalentrepriser. Vi har mange års erfaring, når det kommer til at konstruere elementer i stål og jern, og dette gør, at vi kan leve op til en høj standard af kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi laver stål- og jernbjælker til at bygge dine idéer

Vi er altid meget fleksible i vores konstruktionsproces af stål- og jernbjælker. Dette betyder der er plads til at lytte til kundens ønsker og idéer til produktet. Disse ønsker og idéer om stålbjælker tager vi altid meget alvorligt, og sørger for de bliver en del af det færdige resultat.

Kvaliteten af vores stålbjælker kan vi altid stå 100% inde for. Vi sætter nemlig en ære i at være en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som altid er der for vores kunder. Ønsker du at høre mere om vores stålbjælker eller jernbjælker, og kan du bruge vores service, kan vi kontaktes på tlf.: 4042 4438 eller e-mail info@rmstaalteknik.dk. Vi snakkes ved!

​Vi kan også være behjælpelige med konstruktion af trappegitter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

​Firmainformation

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

kontaktinformation

​Tlf.: 4042 4438

E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

RM STÅLTEKNIK ApS
Rødhøj 49
4550 Asnæs
CVR: 29316481