Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

Rustfri specialopgaver for private, erhverv og industri

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger af rustfrit stål

Skal du have løst en eller flere rustfri specialopgaver? Så har du fundet det rette smedeværksted. Hos RM Stålteknik har vi specialiseret os i svejse- og smedearbejde, og vi fremstiller alle former for kundetilpassede løsninger af rustfrit stål. Vi lægger vægt på at have en tæt dialog, så vi kan udføre opgaven præcis som ønsket. Vi leverer altid flotte og gennemførte resultater i høj kvalitet. Det kan være til både private, erhverv og industri i blandt andet Holbæk, Kalundborg og det øvrige Sjælland.

Kreativ tilgang med fokus på at løse udfordringer

Vi er alsidige og har store kompetencer inden for rustfrit stål. Samtidig er vi kreative og har fokus på at løse eventuelle udfordringer og problemer. Vi kan også udføre opgaver med plasmaskæring, pladeudfoldning samt klip og buk med videre.

Vi tilbyder rustfri specialopgaver såsom:

  • Bygningsstål
  • Butiksinventar
  • Transportsnegle
  • Andre opgaver i rustfrit stål.

​Vi er kort sagt eksperter i design og fremstilling af rustfrie emner og konstruktioner, som holder til at blive brugt, og som også tåler vind og vejr, hvis det er til udendørs brug. Vi kan endvidere hjælpe med digitale tegninger, som vi gerne justerer og tilpasser, indtil du bliver tilfreds.

Kontakt os for at få en snak om rustfri specialopgaver

Du er velkommen til at høre mere om vores kompetencer, hvor du samtidig fortæller mere om dine ønsker. Vi giver gerne professionel rådgivning og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den eller de ønskede rustfri specialopgaver.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk