​Er vi de rigtige til opgaven? Så kontakt os på

​Tlf.: 4042 4438

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Trappegitter kontrueres på Sjælland

RM Stålteknik tilbyder at konstruere jeres trappegitter lige på den måde, I vil have dem. Hvis I har idéer til hvordan det endelige trappegitter skal se ud, kan vi optegne den i et program på computeren, så vi har trappen digitalt. Herefter kan vi så lave justeringer på trappen inde i programmet på computeren, så vi kan tilpasse den til det sted, hvor trappen & jeres trappegitter skal placeres og til jeres ønsker og idéer.

Vi er selvfølgelig interesserede i at lave et trappegitter, der er tilpasset vores kunders ønsker, så de på den måde bliver glade for dem.

Rådgivning og vejledning omkring trappegitter

Måske har i haft en arkitekt, der har tegnet jeres hus eller bygning, og som har lavet et trappegitter på tegnebrættet, som ikke kan lade sig gøre at udføre i virkeligheden.

Her kan vi være behjælpelige med professionel rådgivning og vejledning. Vi tager et kig på det sted, hvor dit trappegitter skal sættes op, og vi overvejer jeres ønsker til trappens udformning og udseende, hvorefter vi så kommer med et realistisk bud på en løsning på problemet.

Så når I skal have lavet trapper eller trappegitter på Sjælland, kan vi hjælpe med opgaven.

Kundetilpassede løsninger

Når det handler om et trappegitter, ved vi at alle kunder har forskellige behov, og forskellige ønsker til det individuelle projekter. Derfor sørger vi altid for at holde os i tæt dialog med kunden, så resultatet altid bliver efter kundens forventning og ønsker. Har I brug for vores service f.eks. Holbæk og Kalundborg eller vil du høre mere om trappegitter kan RM Stålteknik kontaktes på tlf.: 4042 4438 eller send en e-mail: info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

​Firmainformation

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

kontaktinformation

​Tlf.: 4042 4438

E-mail: info@rmstaalteknik.dk

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

RM STÅLTEKNIK ApS
Rødhøj 49
4550 Asnæs
CVR: 29316481