Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

​TRAPPEGITTER KONTRUERES PÅ SJÆLLANd

RM Stålteknik tilbyder at konstruere et trappegitter helt efter jeres ønsker. Hvis I har idéer til hvordan det endelige trappegitter skal se ud, kan vi optegne den i et program, så vi har trappen digitalt. Herefter kan vi så lave justeringer på trappen på computeren, så vi kan tilpasse den til det sted, hvor trappen og jeres trappegitter skal placeres.

Rådgivning og vejledning omkring trappegitter

Måske har I haft en arkitekt, der har tegnet jeres hus eller bygning. De kan have lavet et trappegitter på tegnebrættet, som ikke kan lade sig gøre at udføre i virkeligheden.

Her kan vi være behjælpelige med professionel rådgivning og vejledning. Vi tager et kig på det sted, hvor dit trappegitter skal sættes op, og vi overvejer jeres ønsker til trappens udformning og udseende, hvorefter vi så kommer med et realistisk bud på en løsning på problemet.

Kundetilpassede løsninger

Når det handler om et trappegitter ved vi, at alle kunder har forskellige behov, og forskellige ønsker til de individuelle projekter. Derfor sørger vi altid for at holde os i tæt dialog med kunden, så resultatet altid bliver efter kundens forventning og ønsker. Har du brug for vores service i f.eks. hele Odsherred, Holbæk og Kalundborg, eller vil du høre mere om trappegitter, kan RM Stålteknik kontaktes på telefon: 4042 4438 eller e-mail: info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk