Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

​Plasmaskæring tilbydes af professionelt firma

Har du brug for hjælp til plasmaskæring? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos RM Stålteknik ApS er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi servicerer kunder fra hele Odsherred, Holbæk, Kalundborg og omegn, men står også til rådighed for kunder fra resten af Sjælland.

Vi er et kompetent firma med mere end 30 års erfaring inden for plasmaskæring, som også kaldes flammeskæring. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver på området. Vi har en CNC-styret plasmaskærer, hvilket sikrer helt nøjagtige og flotte resultater.

Vi løser mange opgaver inden for CNC-skæring

Vi anvender CNC-skæring til både rustfrit stål, aluminium og mange lignende materialer. Vi kan tilbyde CNC-skæring af elementer med en tykkelse på 1-20 millimeter, mens en plade maksimalt må være 3.000 millimeter x 1.500 millimeter.

Vi bruger både CNC-skæring til egenproduktion, men skærer også gerne til folk udenfor huset. Hvis du eksempelvis mangler hjælp til pladeudskæring af stålplader eller til maskiner, så løser vi gerne opgaven. Vi skræddersyr med andre ord altid en løsning, som passer lige til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et godt tilbud på plasmaskæring

Skal vi foretage plasmaskæring af dit plademateriale, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at modtage et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 40 42 44 38 eller på info@rmstaalteknik.dk, så vender vi straks tilbage.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk