Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

STÅLTRAPPE I HØJ KVALITET KONSTRUEREs

Hos RM Stålteknik laver vi gerne en ståltrappe på bestilling. Vi laver primært stålarbejde for vores erhvervskunder på Sjælland, fx som samarbejdspartner til en totalentreprise. Hos RM Stålteknik har vi vores eget smedeværksted, hvor vi producerer alle vores produkter. Efter produktion sendes de ud til det sted, kunden ønsker.

Har I selv en ingeniør, I ønsker at have med ind over produktionen af jeres ståltrappe, indgår vi gerne i et samarbejde, når jeres trappe i stål skal laves. Hvis ikke I har en ingeniør, I selv ønsker skal være med i processen, har vi en fast samarbejdspartner, der kan bruges til opgaven.

Vi konstruerer en ståltrappe efter jeres ønsker

Hos RM Stålteknik er det altid en prioritet for os, at lave kundetilpassede løsninger. Dette betyder vi lytter til jeres ønsker, og laver en ståltrappe præcis derefter, hvis det er muligt. Vi oplever, at dette giver den bedste kundetilfredshed - og det er vigtigt for os!

Stålkonstruktion efter EN1090 standard

Vi har en hvis kvalitetsstandard, som vi altid sørger for at leve op til ved konstruktion af en udendørs ståltrappe. Vi sætter nemlig en ære i at lave gode løsninger og produkter, der holder i længden. 

Dette er selvfølgelig også noget, der holder vores kunder glade og tilfredse, og som sørger for, de vil bruge os igen en anden gang, når de har behov for konstruktioner i stål nær Odsherred, Holbæk eller Kalundborg. 

Vi glæder os til at tage imod jeres næste ordre. Vil du høre mere om mulighederne for en ståltrappe, så ring til RM Stålteknik på Sjælland på telefon: 4042 4438 eller send en e-mail til: info@rmstaalteknik.dk.

Vi kan også tilbyde stålbjælker i høj kvalitet.​​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk