Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

​Stålkonstruktion til altan, terrasse og andre formål

Skal du bruge en stålkonstruktion? Hos RM Stålteknik ApS har vi stor erfaring med at fremstille bærende smedekonstruktioner af bygningsstål til alle formål såsom terrasser og altaner med videre. Vi har kunder i blandt andet Holbæk, Kalundborg og mange andre steder på Sjælland samt hele Odsherred.

Fremstiller enhver form for bærende stålkonstruktion

Vi har stor ekspertise med at fremstille alle former for stålkonstruktioner. Det kan være en bærende stålkonstruktion til for eksempel en altan eller en terrasse. Det kan også være en smedekonstruktion til en trappe. Vi kan med andre ord specialfremstille alle former for smedekonstruktioner af bygningsstål.

Vi er leverandør til entreprenører, håndværkere og andre, som arbejder med byggeri, men vi kan også levere en tilpasset stålkonstruktion til privatpersoner.

Vi har over 30 års erfaring inden for rustfrit stål. Derfor er vi både alsidige og fleksible, ligesom vi altid er kvalitetsbevidste i vores arbejde. Vi påtager os alt fra store opgaver til mindre opgaver med for eksempel butiksinventar med videre.

Kontakt os for at få et tilbud på en smedekonstruktion

Du er velkommen til at kontakte os, hvor du skal bruge en smedekonstruktion. Vi kommer gerne med råd og vejledning, men du kan også blot komme med en tegning. Derpå kan vi beregne og sende et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Du kan ringe til os på telefon 40 42 44 38 at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@rmstaalteknik.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk