Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

​Industrismed med brede kompetencer inden for faget

Arbejder du inden for industri, og skal du have løst en opgave? Så står vi hos RM Stålteknik ApS altid klar til at hjælpe dig. Som industrismed kan vi løse mange forskellige opgaver inden for faget – det kan være alt fra testudstyr til Teknologisk Institut til ganske små og simple forbedringer af produktionsudstyr. Vi servicerer primært kunder fra hel Odsherred, samt Holbæk og Kalundborg, men står til rådighed over hele Sjælland.

Alle medarbejdere i vores smedefirma er engagerede og idérige, hvilket netop er med til at gøre os i stand til at udføre forskellige former for smedeopgaver. Vi brænder for faget og løser derfor altid enhver opgave efter bedste evne. Som industrismed sørger vi for at holde os opdateret på det nyeste udstyr på markedet, så vi kan tilbyde nogle af de bedste løsninger.

Bred erfaring med mange former for smedeopgaver

Vi har stor erfaring inden for branchen som industrismed. Vi har stået i mange forskellige situationer og udført diverse former for smedeopgaver, hvorfor vi er vant til at tænke kreativt. Når du samarbejder med vores smedeværksted, kan du forvente løsninger, der hjælper dig i produktionen og resten af hverdagen på arbejdspladsen.

Det kan eksempelvis være, at du ønsker en eller anden form for del i din produktion. Her tager vi en grundig snak med dig, hvor vi sætter os grundigt ind i dine udfordringer. Efterfølgende designer vores grovsmed løsningen til dig. Vi sørger altid for, at du har godkendt opgaven, før den afsluttes.

Kontakt din industrismed for yderligere information

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i industrien, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 40 42 44 38 eller på info@rmstaalteknik.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer om, hvad vi kan tilbyde af smedeopgaver.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk