Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

Smedefirma med brede kompetencer

RM Stålteknik ApS er et professionelt smedefirma ved Odsherred, som har eksisteret siden 2005. Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Derfor er han en kompetent sparingspartner i enhver opgave inden for faget.

I firmaet er der i øjeblikket 6 ansatte, som alle er dygtige og brænder for faget. Alle medarbejdere er dedikerede og engagerede, og de går op i at lave løsninger til perfektion. Vi er et smedefirma, som gerne tager de opgaver, mange andre ikke ønsker at udføre. Vi tager gerne enhver udfordring op, uanset om det handler om at lave butiksinventar eller søjler og bjælker.

vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser

Vi forsøger hele tiden at forny os ved fx at købe nye maskiner for at følge med tiden. På den måde kan kunderne hele tiden få det kvalitetsprodukt, som de forventer. Vi er certificeret i EN1090, som er lovpligtigt for at lave bygningsstål. Dette er din sikkerhed for, at de krav, der er opsat, altid overholdes.

Vores typiske kunder er byggefirmaer, tømrere og større entreprenører. Vi samarbejder også gerne med arkitekter og ingeniører ved specialopgaver. Vi er et professionelt firma med brede kompetencer inden for faget.

Kontakt dit lokale smedefirma hvis du har yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvem vi er, eller hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 42 44 38 eller på e-mail: info@rmstaalteknik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk