Stål til industrien i over 10 år

Vi udfører rustfri specialopgaver

Kvalitetstyret arbejde af høj kvalitet

Trappeværn, gelændere og rækværk til trapper

Vi imødekommer dine ønsker og forventninger

Skal du bruge et trappeværn? Så lad os fremstille det for dig. Hos RM Stålteknik fremstiller vi alle slags værn til trapper på vores smedeværksted. Vi leverer til private og erhverv i blandt andet Holbæk, Kalundborg og det øvrige Sjælland. Du kan naturligvis se frem til en tæt dialog, så resultatet bliver præcis, som du forventer og ønsker. Samtidig kan du se frem til et flot resultat i høj kvalitet.

Vi udarbejder en digital tegning på computeren

Vi fremstiller alle former for trappeværn, herunder gelændere og rækværk, til alle typer trapper. Alle kunder har forskellige behov og præferencer, og der er også forskel på trapper og boliger. Derfor står vi naturligvis til rådighed med professionel rådgivning og vejledning i processen. Du kan selv komme med en tegning fra en arkitekt, men du kan også komme med en ide, et oplæg eller et billede. Herefter kan vi lave en digital tegning, som vi justerer og tilpasser, indtil du bliver tilfreds. Samtidig kan vi komme med realistiske bud på eventuelle problemer.

​Kontakt os for at få et bud på et trappeværn

Vi kommer gerne ud for se nærmere på den trappe, hvor trappeværnet skal monteres. Her kan vi gennemgå de forskellige muligheder for udformning og udseende i forhold til dine ønsker. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på det ønskede trappeværn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!​

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Håndværker Garanti

​EN 1090 certificeret

Om os

​RM Stålteknik på Sjælland er et firma, der havde sin opstart i 2005. Ejeren, Ole Madsen, har over 30 års erfaring indenfor branchen som smed med stål og stålkonstruktioner i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Den daglige drift varetages af Ole Madsen, som med sin brede erfaring indenfor branchen, er en kompetent sparringspartner i enhver opgave.​ 

Kontakt os

RM Stålteknik ApS

CVR: 29316481

​Telefon: 40 42 44 38

​E-mail: info@rmstaalteknik.dk